Translate

viernes, 24 de abril de 2015

SANT JORDI 2015

El passat dijous vam celebrar a l'escola la diada de Sant Jordi.

El matí vam realitzar 3 tallers repartits en diferents grups, tractant la temàtica d'aquest dia. Vam estar tots els cursos barrejats per tal de treballar també la convivència i conèixe'ns tots encara una mica més.

El primer taller era de sardanes, dansa tradicional del nostre país, que vam conèixer la seva història i ballar els passos bàsics.



També teníem un taller que consistia en la fabricació d'un punt de llibre. Objecte que ens anirà molt bé pel llibre nou que ens han regalat a tots i a totes.



I el darrer consistia en la decoració del hall de l'entrada, que el vam deixar així de bonic, per quan vinguessin els pares a la tarda.



A l'hora de l'esbarjo, per cicles, vam anar a visitar la parada que teníem just davant del col·legi i vam poder mirar i comprar, tant llibres com roses.



A la tarda ja, vam fer un passeig de salut pels diferents espais de l'escola amb la participació dels pares i mares, que van poder gaudir juntament amb els nens de diferents exposicions. Per acabar, vam ballar tots una sardana i vam berenar coca i xocolata.




No hay comentarios:

Publicar un comentario